Najbolja sportska manifestacija za 2017. godinu u Brčkom

Večeras je u Brčkom u prepunoj sali Doma kulture održan izbor sportista godine u Brcko distriktu za 2017 godinu. I ove godine kao i prethodne žiri je za najbolju sportsku manifestaciju izabrao 15. Lokomotiva kup.

Naš turnir je za 2017 godinu već ponio jednu nagradu u avgustu mjesecu turnir je uvrsten u Manifestacije od značaja za Republiku Srpsku. Nagrada za trud, rad i organizaciju turnira podjednako ide na račun svih koji su na bilo koji način učestvovali u organizaciji 15. Lokomotiva kupa.Ova nagrada je došla kao plod našeg rada ali i velika obaveza da u skladu sa tim nastavimo da radimo da svaki naredni turnir bude bolji i bolji.

Posebnu zahvalnost za samu organizaciju i atmosferu koja je usloce za organizaciju ucinila lakšom dugujemo predstavnicima Skupštine i Vlade Brčko distrikta BIH. ORganizacioni odbor Lokomotiva kupa za 2017 na čelu sa Gradonačelnikom Sinišom Milićem, zamjenikom Gradonačelnika Anto dr. Domićem, Predsjednikom Skupštine Esedom Kadriće doprinijeli su odličnim uslovima za organizaciju turnira.

Ovom prilikom zahvaljujemo se svima koji su na bilo koji način pomogli u organizaciji, te već od sutra pripremamo 16. Međunarodni rukometni turnir Lokomotiva kup.

XV LOKOMOTIVA KUP: „Mini Liga šampiona“ u Brčkom od 15. do 17. decembra

Jedan od turnira sa najjačom listom učesnika,ne samo na prostorima Ex-YU, već i šire kada su u pitanju mlađe kategorije, Lokomotiva Kup 2017 biće održan u Brčkom od 15. do 17. decembra ove godine. Biće to 15. put da grad na Savi gosti velika rukometna imena, a lista učesnika je impresivna i predstavlja pravu malu „mini Ligu šampiona“, u kojoj će u tri turnirska dana prodefilovati klinci iz škola najvećih evropskih klubova, Vesprema, Pari Sen Žermena, Vardara, Zagreba, Celja PL, PIK Segeda, Tatrana, Partizana, Borca i drugih… (more…)