17th INTERNATIONAL HANDBALL TOURNAMENT „LOKOMOTIVA CUP“

 

TOURNAMENT RULES

 

U 2002

U kategoriji  U – 2002 igra se po principu “svako sa svakim” . Ukupan broj ekipa je šest (6) . Utakmice se igraju 2 x 25 minuta. Po završetku odigravanja svih utakmica odigrat će se polufinalne utakmice i to prvoplasirana ekipa sa četvrtoplasiranom, a drugoplasirana sa trećeplasiranom. Poražene ekipe u polufinalu igraju za 3 mjesto, a pobjednici polufinalnih utakmica igraju u finalu.

 

U 2004

U kategoriji  U – 2004 igra se po principu “svako sa svakim” . Ukupan broj ekipa je sedam ( 7 ) . Utakmice se igraju 2 x 20  minuta. Po završetku odigravanja svih utakmica odigrat će se polufinalne utakmice i to prvoplasirana ekipa sa četvrtoplasiranom, a drugoplasirana sa trećeplasiranom. Poražene ekipe u polufinalu igraju za 3 mjesto, a pobjednici polufinalnih utakmica igraju u finalu.

 

U 2006

U kategoriji U – 2006 igra se po principu “svako sa svakim” . Ukupan broj ekipa u ovoj kategoriji je osam (8).  Utakmice se igraju 2 x 15 min. Po završetku odigravanja svih utakmica odigrat će se polufinalne utakmice i to prvoplasirana ekipa sa četvrtoplasiranom, a drugoplasirana sa trećeplasiranom. Poražene ekipe u polufinalu igraju za 3 mjesto, a pobjednici polufinalnih utakmica igraju u finalu.

 

U 2008

U kategoriji U – 2008 igra se po principu “svako sa svakim” . Ukupan broj ekipa u ovoj kategoriji je šest (6).  Utakmice se igraju 2 x 15 min. Po završetku odigravanja svih utakmica odigrat će se polufinalne utakmice i to prvoplasirana ekipa sa četvrtoplasiranom, a drugoplasirana sa trećeplasiranom. Poražene ekipe u polufinalu igraju za 3 mjesto, a pobjednici polufinalnih utakmica igraju u finalu.