Večeras je u Brčkom u prepunoj sali Doma kulture održan izbor sportista godine u Brcko distriktu za 2017 godinu. I ove godine kao i prethodne žiri je za najbolju sportsku manifestaciju izabrao 15. Lokomotiva kup.

Naš turnir je za 2017 godinu već ponio jednu nagradu u avgustu mjesecu turnir je uvrsten u Manifestacije od značaja za Republiku Srpsku. Nagrada za trud, rad i organizaciju turnira podjednako ide na račun svih koji su na bilo koji način učestvovali u organizaciji 15. Lokomotiva kupa.Ova nagrada je došla kao plod našeg rada ali i velika obaveza da u skladu sa tim nastavimo da radimo da svaki naredni turnir bude bolji i bolji.

Posebnu zahvalnost za samu organizaciju i atmosferu koja je usloce za organizaciju ucinila lakšom dugujemo predstavnicima Skupštine i Vlade Brčko distrikta BIH. ORganizacioni odbor Lokomotiva kupa za 2017 na čelu sa Gradonačelnikom Sinišom Milićem, zamjenikom Gradonačelnika Anto dr. Domićem, Predsjednikom Skupštine Esedom Kadriće doprinijeli su odličnim uslovima za organizaciju turnira.

Ovom prilikom zahvaljujemo se svima koji su na bilo koji način pomogli u organizaciji, te već od sutra pripremamo 16. Međunarodni rukometni turnir Lokomotiva kup.